Nieuws

Hillbilly Hayride op Nirwana en meer

We zijn best trots om te kunnen schrijven: Hillbilly Hayride staat op Nirwana Tuinfeest. Zaterdag 16 augustus om precies te zijn. Mis het niet! Verder hebben we nog drie fijne, zomerse festivals in het vooruitzicht.

Nirwana Tuinfeest
Nirwana Tuinfeest is een mooi festival in Lierop, waar al heel wat grote namen op het podium hebben gestaan. En nu wij! Ook dit jaar is het programma niet mis... Band of Skulls, Mozes and the Firstborn, Def Americans, White Cowbell Oklahoma en nog veel meer! Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 augustus dus. Verder een kleine tip: ga ook eens kijken bij het kersverse bandje Big Ritch and the Blacksmith Company. Wie weet zie je een bekende kop op het podium ;)

Meer zomerse festivals
De bandwagen :) Wat we dan nog meer in het vooruitzicht hebben? Cajun Moon is "cajun, blues, country, bluegrass, folk, americana en american style food in een sfeervolle ambiance" in Eindhoven. Daar staan we zondag 29 juni met bands als Maison du Malheur, James Wood en de Mississippi Delta Brothers. Zin in!

In augustus volgen dan ook nog Parkfest in Eindhoven en Feel the 50s in Venlo. Kortom: we gaan een mooie zomer tegemoet :)
Voor al onze shows check je natuurlijk even onze agenda. Tot vlug! 

19 Mei 2014 < terug